DSC_0041

Turism

Situată în nordul România, în depresiunea a Carpaților Orientali, Vatra Dornei este o stațiune balneoclimaterică cu un peisaj, climă și facilități pentru a practica schiul și sporturile de iarnă. Orașul-stațiune este înconjurat de munți împăduriți (Giumalău, Munții Bistrița, Călimani, Rodnei, Obcina Mestecăniș). Aici se practică alpinismul și sporturile de iarnă, iar orașul este, de asemenea, o importantă stațiune balneară.

În centrul orașului se află un parc natural renumit pentru veverițele sale. În oraș, printre atracțiile turistice cele mai interesante se află și cele două muzee sunt deschise pentru vizitatori; Muzeul de Științe ale Naturii și a faunei sălbatice și Muzeul Etnografic.

DSC_0010

www.inforegio.ro

“Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul
European pentru Dezvoltare Regională.”

„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe co-finanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro