16 in Vatra Dornei
|

Activități indoor

LOISIR VATRA DORNEI

Cu o suprafață de 13.246 mp, nu departe de centrul stațiunii, s-a deschis posibilitatea practicării unei palete mai largi de sporturi și utilizarea mai multor mijloace de agrement, inclusiv promenada, cunoscute fiind beneficiile aduse sănătății.
Aveți posibilitatea de a face mișcare sau de a practica sportul preferat pe terenul acoperit cu balon presostatic și încălzit la nevoie, din zona loisir-ului din Vatra Dornei, situat nu departe de centrul stațiunii.
Pe timp de iarnă sau vreme rece, loisirul este locul ideal, în care te poți bucura de fotbal, tenis, baschet sau pur și simplu de exerciții fizice într-un cadru plăcut.

Dotări:

  • teren de tenis/baschet/fotbal, împrejmuit cu o suprafață de 700 mp;
  • teren multisport (acoperit pe timp de iarnă cu balon presostatic), cu suprafața de 1042,45;
  • 676 mp de piste biciclete (cu sens unic);
  • 1620 mp alei pietonale.

Terenurile pot fi rezervate pentru grupuri și amatori de mișcare.

ÎNOT

Poți practica acest sport, atât de benefic pentru sănătate, în Sala Sporturilor de la Poiana Stampei (25 km de Vatra Dornei) sau în unitățile de cazare din Vatra Dornei care au în dotare  piscine (Complex Bradul – Călimani, Vila Seva, Casa Siady, Hotel Dorna).

FITNESS & WELLNESS

Moving Sense – centrul de fitness din Vatra Dornei, de pe strada 22 Decembrie (vis-a-vis de Kaufland), îi așteaptă pe cei dornici cu instructor autorizat și dotari pe masură.

Pentru detalii: www.facebook.com/movingsvd